Comienza el Curso de los programas de Intervención para menores y adolescentes - Pinoso, información de Pinoso. Noticias diarias de Pinoso

Vaya al Contenido

Comienza el Curso de los programas de Intervención para menores y adolescentes

Prensa > Noticias de Pinoso
5-10-2021
Comença el curs els programes d’Intervenció a menors i adolescents
Les Regidories de Serveis Socials, Cultura i Joventut i Educació continuen apostant pels programes a menors i adolescents que des de fa anys es van posar en marxa al municipi i han tingut molt bona acollida i resultats.
Ahir començaren estos programes tant al col·legi San Antón, el dedicat a menors, com al Centre Juvenil, el destinat a adolescents. El Programa d’Intervenció Socioeducativa està dirigit a menors de 4 a 11 anys, es realitza a la casa annexa al Col·legi San Antón i està gestionat per una educadora social del departament de Serveis Socials, en este cas les sessions es realitzen de dilluns a dijous per les vesprades. Per altra banda, el Programa d’Acompanyament per a adolescents es porta a terme al Centre Juvenil, guiat pels monitors Antonio Serrano i Pili Amorós i dirigit a menors de 11 a 13 anys, este programa es realitza de dilluns a dimecres també per les vesprades, allí els xiquets i xiquetes treballen dins un espai socioeducatiu orientat en activitats educatives i lúdiques, com ara habilitats socials, comunicació, hàbits escolars o creativitat.  
Tots dos estan organitzats a través de la taula de la infància, on a més de les regidories implicades, també hi ha representació dels centres educatius municipals a traves dels orientadors de Primària i Secundaria.
L’objectiu d’estos programes és ajudar i atendre les necessitats dels menors no sols des de l’àmbit acadèmic, també des d’una perspectiva emocional, d’oci i educativa.
L’edil d’Educació, Cultura i Joventut, Silvia Verdú va realitzar unes reunions prèvies amb els tutors de Primer i Segon d’ESO de l’Institut José Marhuenda Prats, per a que conegueren els programes i pogueren fer ús d’ells redirigint a les famílies que ho necessiten a la educadora per a que participen els seus fills i filles. Segons Verdú “és un servei molt interessant i volem que qualsevol família interessada puga utilitzar-lo”.
En aquest moment hi ha places disponibles fins que es completen els grups, per la qual cosa qualsevol persona interessada haurà de posar-se en contacte amb el Departament de Serveis Socials o  al Centre Cultural del Pinós per sol·licitar este servei.
Pinosoc2p.net
03650 PINOSO (Alicante) Spain
Reservados todos los derechos            Created with WebSite X5
informacion y reportajes
Regreso al contenido